by
on
under
Permalink

Var väl förberedd inför kommande vinter

Det är mysigt med snö och krispig luft på vintern. Men ibland kan snön såklart också bli ett problem. Det är inte bara bilvägar och trottoarer som behöver snöröjning under vintern, utan även din uppfart. Under vintrar då det kommer mycket snö kan det bli ett tidskrävande projekt att hålla uppfarten till huset skottad.

Få hjälp med snöskottning

Om du bor i hus är det kanske inte bara uppfarten som behöver skottning på vintern. Även gårdsplan och taket över altanen kan behöva snöskottning. För dig som redan har ett fullt schema kan det bli svårt att få tiden att räcka till. Då kan det vara en idé att anlita någon som hjälper dig med snöskottning kring huset.

Här kan du få hjälp med snöskottning. Du kan få hjälp enstaka gånger eller mer regelbundet under hela vintern, det är upp till dig. Ta hjälp med skottningen och lägg istället din tid på andra roligare saker. Dessutom är snöskottning en tjänst som är klassat för RUT-avdrag.

Halkbekämpning

Det kan också vara bra att du tänker på att förebygga halkolyckor på exempelvis uppfarten. Det är en ganska enkel åtgärd som görs genom att antingen salta eller sanda de platser där det lätt blir halt under vintern.