by
on
under
Permalink

Njut av doftljus i ditt hem

Oavsett vilken årstid det är så blir det extra mysigt med levande ljus. Under hösten och vintern kan ljusen även hjälpa till värma rummet vilket är ytterligare en fördel med ljus. Det finns ljus som inte luktar. Men med hjälp av doftljus kan du sprida en härlig doft i hemmet.

Olika sorters doftljus

De flesta doftljusen kommer i en behållare. Men det finns även värmeljus. Vill du att ljuset ska brinna längre ska du välja ett större ljus med längre brinntid. Förutom att de kommer i olika varianter och storlekar kommer de i många olika dofter. Några exempel på dofter är vanilj, citron och ros. Likt parfymer kan de även ha olika blandningar som utgör doften och därför kan du många gånger läsa vilka doftnoter ljuset har på produktbeskrivningen.

Köp nya doftljus

Eftersom ljus så småningom brinner upp kan du vara i behov av nya. Hos Hem Fina Hem finner du flera härliga doftljus som kommer att dofta gott i ditt hem. Utöver att de har flera olika doftljus finns det även ljuslyktor om du behöver påfyllning av det. Förutom att doftljus är en bra investering till dig själv är det en bra present.