by
on
under
Permalink

Dags för badrumsrenovering – dusch eller badkar?

När det är dags att renovera badrummet finns det många val du står inför. Om det är en helrenovering du ska göra behöver du kolla upp vilket kakel du vill ha. Det finns ju så många att välja bland. Golvet är en annan sak som du måste bestämma dig för innan ni kan börja.

Under renoveringens gång är det bra att kolla upp vilket handfat samt eventuella skåp och hyllor som ni kan få in i utrymmet också. Speglar, handduksvärmare och andra finesser är också viktiga detaljer för många. Sedan är det dags att bestämma om det ska vara en dusch eller ett badkar.

Om det är ett mindre badrum kan det vara en bra idé att installera en dusch istället för ett badkar som tar mer plats. I större badrum går det fint med både badkar, jacuzzi eller ett fristående badkar.

Handla ditt badrum på nätet

Om du vill ha ett badkar eller en jacuzzi i ditt badrum ska du beställa det från nätet. Med snabba leveranser och ett billigare pris får du det bästa från båda världarna. Kom också ihåg att matcha blandare och duschmunstycke så att du får en bra helhet på detaljerna i badrummet.