by
on
under
Permalink

Dags för ett barnkalas

Att få bjuda in till kalas är för de flesta barn höjdpunkten med att fylla år. Som förälder kan det dock bli en aning stressigt när kalaset ska planeras och förberedas. Därför kan det vara bra att ta del av några bra tips som gör allt lite enklare.

Handla dekoration och leksaker online

För att göra dina inköp till kalaset lite smidigare är tipset att handla på nätet. Då får du nämligen allt samlat på ett och samma ställe istället för att bege dig till olika affärer. På nätet hittar du dekoration att duka med, men även roliga leksaker för barnen att leka med på kalaset. Du kan dessutom köpa dina presenter online så slipper du köer och trängsel!

Planera med lek och dans

Det bästa tipset för ett lyckat födelsedagskalas är att kombinera fri lek med lite mer fasta inslag. I början brukar barnen tycka om att leka fritt, men efter en stund passar det ofta bra att planera in bestämda lekar. Se till att anpassa lek och tävling utifrån barnens ålder. De lite äldre barnen kan gå skattjakt eller utmaningar medan mindre barn brukar tycka om klassiska lekar som att sätta knorr på grisen!