Unikt inredda rum

 När du inreder ditt hem sätter du din personliga prägel på din bostad. Varje rum signalerar inte enbart sitt eget syfte utan också din personliga tolkning av vad du använder det till. Du kommer in i människors mest privata sfär när du kliver över deras tröskel och får ut mycket information om de som bor där när du noterar detaljer och röda trådar. Ett hem förstärker identiteter.

Inredning är mer än möbler

Möblerna utgör stommen i rummen medan textilier, tavlor och dekorationer förmedlar din personliga smak. I Sköna hem finns reportage om hemligheterna i att hänga tavlor på ett tilltalande sätt. Om du har svårt att hitta konst att hänga upp kan du ta en titt på detta. Ett roligt och högst personligt sätt att inreda är att designa en egen skylt med ett namn, ett budskap eller ett motiv.

Tänk på helheten

Att använda egendesignade skyltar som är anpassade för hemmets olika utrymmen och rum är ett kul sätt att skapa en röd tråd med en personlig prägel. Vill du ha ännu fler tips på budgetinredning ger Elle tips och förslag på hur du skapar värme och hemtrevnad i din boning. Låt dig inspireras men glöm inte att inredningen ska signalera dig och dina motiv. Ditt hem är din borg.